۱۰مورد از بهترین ایده‌ها برای ایمیل‌های Onboarding برای جذب مشتریان جدید

دنیای تجارت، هرگز تا به این حد رقابتی نبوده است. مصرف کنندگان هرگز تا به این مقدار حق انتخاب بیشتری نداشته اند و همچنین درک گزینه های موجود برای آن ها هرگز به این میزان آسان نبوده است. مشاغل باید بیش از هر زمان دیگری تلاش کنند تا مشتریان بیشتری را به سمت خود جذب کنند و آن ها را نگه دارند. کمپین ایمیل های Onboarding از جمله پراهمیت ترین موارد برای انجام چنین کاری در یک شرکت است. اگر نمی دانید که ایمیل Onboarding چه نوع ایمیلی است و چگونه ساخته می شود، این متن میتواند اطلاعات مفیدی در اختیار شما قرار دهد. ادامه این مطلب را بخوانید، و تمام اطلاعات لازم در رابطه با ایمیل های Onboarding و ارزش آن ها به دست بیاورید. 

ایمیل Onboarding چیست؟

برند ها امروزه اهمیت تجربه مشتری (CX) را به خوبی درک می کنند. CX درواقع مجموعه برداشت مشتری از کسب و کار حاصل از تمام تعاملات او با آن شرکت است. بنابراین ارائه هرگونه CX عالی نشان دهنده تعامل عالی و بدون نقص شما با مشتری است. در این شرایط است که یک ایمیل Onboarding به وجود می آید. در واقع، پس از خرید مشتری جدید یا اغلب ثبت نام او در یک سرویس، ایمیل های Onboarding مستقیماً ارسال می شوند. هدف از این کار نشان دادن قدردانی برند موردنظراز فعالیت مشتری جدید است. همچنین می توان با استفاده ازاین نوع ایمیل ها به طیف وسیعی از اهداف دیگر نیز رسید:
  • استقبال از مشتری جدید
  • ارائه راهنمایی در مورد نحوه استفاده از محصول یا خدمات آن ها
  • تشویق به تعامل و فعالیت بیشتر
  • بیش فروش (Up-selling) یا فروش مکمل (Cross-selling) سایر محصولات
  • پاسخ به هر سوالی که مشتری جدید ممکن است داشته باشد

۱۰ نمونه از بهترین ایده های ایمیل های onboarding

ده مورد از انواع ایمیل های Onboarding را که می تواند برای شما کاربردی باشد، در این متن ذکر شده است. ابتدا آن ها را بررسی و سپس درباره مزایاشان صحبت خواهیم کرد تا نهایتاً در مورد چگونگی ایجاد چنین کمپینی برای نام برند خود اطلاعات مفیدی کسب کنید.

۱. ایمیل های خوشآمدگویی

برخی از ایمیل های Onboarding صرفاً برای استقبال از مشتریان جدید طراحی شده اند، به همین علت در دسته اولین ایمیل ها قرار می گیرند. نکته قابل توجه درباره این ایمیل ها این است که در عین حالی که سرگرم کننده و جذاب هستند، نباید با هدف فروش ارسال شوند، زیرا اولین کاری که شما می خواهید انجام دهید این است که به یک مشتری قدردانی خود را از انتخاب برندتان نشان دهید. سپس می توانید به موارد کاربردی تر مانند ارائه پیشنهادات گوناگون، فروش محصولات بیشتر و… برسید. به عنوان مثال برای افزایش جذابیت ایمیل های Onboarding خود می توانید از GIF های متحرک، برچسب های تبلیغاتی طنز و موارد دیگر استفاده کنید. به خاطر داشته باشید، نیازی نیست که در ایمیل Onboarding خود اطلاعات اضافی ارائه بدهید یا برروی فروش خود تاکید کنید، تنها کافیست که از مشتری جدیدتان استقبال کنید و به او خوش آمد بگویید. محتوای دقیق این دسته از ایمیل ها در میان شرکت های گوناگون، متفاوت است. می توانید در محتوای ایمیل خود جزئیات تماس مانند شماره تلفن شرکت را وارد کنید یا می توانید یک تصویر از محصول خود در متن ارسالی اضافه کنید. به هر حال آنچه که در این اهمیت دارد، ساده و در عین حال جذاب نگه داشتن ایمیل تان است.

۲. ایمیل های معرفی

برای بسیاری از شرکت ها، ثبت نام مشتری برای دریافت خدمات، تنها آغاز کار است. برای جذب مشتری جدید و افزایش احتمال ماندگاری، آن ها نیاز دارند تا از محصولات شما استفاده کنند. هرچه زودتر از مزایای محصولات‌تان آگاه شوند، همان قدر بهتر است. به همین دلیل است که بسیاری از برند های ایمیل Onboarding را به عنوان یک معرف در نظر می گیرند. این پیام ها علاوه بر استقبال از مشتری، نمایانگر اصول خدماتی است که مشتریان برای آن ثبت نام کرده اند. این یک روش مفید برای این است تا به مصرف کننده یادآوری کند که چرا در لیست شما مشترک شده است. همچنین آنان را به سمت استفاده از سرویس سوق می دهد تا از مزایایی که ایمیل برای آن ها ذکرکرده است، استفاده کنند.

۳. ایمیل های راهنما

این مثال از ایمیل Onboarding، شمارا یک قدم جلوتر نسبت به بخش معرف، پیش می برد. در این نوع ایمیل به جای نشان دادن مزایای یک محصول، گیرندگان را به سمت دستیابی به آن ها هدایت می کند. بسیاری از برندها ایمیل هایی ارسال می کنند که در آن ها مراحلی ذکرشده تا مشری های جدید بتوانند با استفاده از این مراحل، بهره بیشتری از خدمات ارائه شده ببرند. این پیام ها لازم نیست خشک یا کسل کننده باشند. در واقع با یک طراحی خوب می توانید چیزها را ساده و در عین حال جذاب نگه دارید. اگرچه آنچه باید انجام دهید این است که مشخص کنید مشتری چه مراحلی را باید طی کند. تعامل بیشتر با محصول خود را تا حد ممکن برای مشتریان آسان کنید.

۴. ایمیل های صمیمانه و دوستانه

ایمیل Onboarding شما نباید لزوماً به مشتری انگیزه انجام کاری بدهد. در عوض، می تواند به آن ها نشان دهد که با انتخاب شرکت شما، آن ها به یک گروه صمیمی پیوسته اند. شما به دنبال پرورش احساس تعلق و اجتماع در کاربران خود هستید. بسیاری از برندها از پیام های دوستانه و صمیمانه برای کمک به وفاداری مشتری خود استفاده می کنند. بعلاوه، مصرف کنندگانی که ارتباط عاطفی با یک برند دارند می توانند به مدافع آن برند تبدیل شوند. آن ها به شدت از برند منتخب خود دفاع خواهند کرد و همچنین آن را به دیگران به عنوان مثال، کسانی که به برند های دیگر متصل هستند، تبلیغ می کنند. این ارزش اصلی ایمیل های Onboarding را نمایش می دهد.

۵. ایمیل های ساده و جذاب

هدف کمپین Onboarding تان هرچه باشد، نیازی نیست که ایمیل های شما پیچیده باشد. طراحی های چشمگیر و پر زرق و برق، گزینه های نامناسبی نستند، اما اغلب گیرندگان به طراحی های ساده جذب می شوند. در اغلب موارد، با یک ایمیل کوتاه و مشتاقانه، بسیاری از شرکت ها به موفقیت های چشمگیری دست یافته اند. آن ها مجموعه ای از برنامه های خود را تبلیغ می کنند و لینک پشتیبانی ایمیل را ارائه می دهند. آن ها همچنین CTA مشخصی دارند تا کاربر با محصول خود آشنا کنند. همه این موارد در پیامی وجود دارد که قرار است با سادگی خود، گیرنده را خسته نکند.

۶. فروش مکمل( Cross-selling) و بیش فروش (Up-selling)

   می توانید از ایمیل های Onboarding برای افزایش گردش مالی و همچنین حفظ مشتری خود استفاده کنید. در واقع، این پیام ها برای یک سری از مخاطبان خاص، که از قبل می دانید به محصولات شما علاقه مند هستند، ارسال می شود. بنابراین، ممکن است که آن ها بخواهند از پیشنهادات شما برای استفاده از سایر محصولات بهره ببرند. پیشنهادات متفاوت خود را درباره راهکارهایی که ممکن است به کار مشتریان بیاید، در ایمیل ذکر کنید. می توانید از ایمیل Onboarding خود در فروش مکمل و بیش فروشی نیز استفاده کنید. اگر در این نوع از فروش ها موفق باشید، دو موفقیت بزرگ کسب خواهید کرد، ابتدا شما یک فروش اضافی انجام می دهید و سپس سطح تعامل مشتری با برند خود را افزایش می دهید.

۷. ایمیل های گیمیفیکیشن ( Gamification)

جذب مشتریان جدید لزوماً به معنای بدست آوردن پول بیشتر از آن ها نیست. می توانید با کمی سرگرمی ارتباط عمیق تری با مخاطبین خود برقرار کنید و اینجاست که گیمیفیکیشن وارد بحث می شود. مردم به شرکت در یک بازی یا یک مسابقه علاقه دارند. در واقع شما با طراحی یک بازی برای مشتریان، باعث می شوید تا انجام یک کار خسته کننده مانند پاک کردن صندوق ورودی برای آن ها مهیج و جذاب بنظر برسد. در ایمیل Onboarding خود یک مسابقه ساده را طراحی کنید، با انجام این کار می توانید توجه گیرندگان را به خود جلب کنید و آن ها راسرگرم کنید.

۸. ایمیل های حاوی پاداش و تشویق

چگونگی جذب مشتری با درک روانشناسی انسان مرتبط است. همه ما می خواهیم احساس کنیم موفق هستیم و دوست داریم تا برای تلاش هایمان پاداش بگیریم. به همین دلیل است که ایمیل های Onboarding با کلمات ساده تبریک یا تشویق، اغلب برنده هستند. چنین پیام هایی باعث جلب رضایت مشتریان شده و باعث می شود تا آن ها تعامل بیشتری با برند شما داشته و توجهات بیشتری را صرف محصولات شما کنند.

۹. ایمیل های حاوی ویدیو

عوامل بصری می توانند پیام را به سطح کاملاً جدیدی ارتقا دهند. به همین دلیل است که در خبرنامه ها و سایر ایمیل ها اغلب تصاویر و گرافیک های متفاوتی وجود دارد. قرار داد ویدیو در ایمیل ها می تواند مفیدتر باشد. برای اطلاعاتی که می خواهید از طریق یک متن انتقال دهید، ویدیو کوتاه می تواند جایگزین مناسب تری باشد. علاوه بر این، افراد جزئیاتی را که در یک ویدیو می بینند برای مدت طولانی تری در خاطرشان نگه می دارند. وقتی نوبت به ایمیل Onboarding می رسد، موارد بسیاری برای انتخاب ویدیو وجود دارد که باید در نظر بگیرید. به عنوان مثال، شما ممکن است از یک کلیپ برای توضیح سریع ویژگی های محصول خود استفاده کنید. این یک ایده عالی است چرا که نشان می دهد روش استفاده از همه جنبه های خدمات شما به راحتی صورت می گیرد. به طور کلی افراد نیز تماشا یک کلیپ کوتاه را به خواندن یک لیست طولانی از دستورالعمل ها، ترجیح می دهند.

۱۰. ایمیل های شخصی سازی شده

  مخاطبان امروزه، انتظار یک ارتباط بخصوص و شخصی از برندهایی که با آن ها درحال تعامل اند را دارند. نوعی از خدمات منحصر به فرد که کسب و کارهای کوچک و محلی به راحتی از پس آن ها برمی آمدند، اکنون میتواند از طریق فضای آنلاین برای برند های بزرگ نیز انجام شود. در حقیقت شما می توانید از شخصی سازی در ایمیل های Onboarding خود استفاده کنید.  دو جنبه پر اهمیت شخصی سازی ایمیل، مواردی همانند ذکر نام گیرنده در هنگام ارسال ایمیل و استفاده از لحن دوستانه و گرم را شامل می شود . این به انسانی سازی نام تجاری شما کمک می کند و باعث می شود گیرنده احساس نزدیکی بیشتری با شرکت تان داشته باشد.

ایمیل Onboarding  برای جذب و حفظ مشتری ضروری است…

هر روشی را که انتخاب کنید، یک کمپین موفق Onboarding می تواند یک عامل تاثیرگذار در برند شما باشد. این به دلیل نقشی است که ایمیل ها در فرایند جذب و حفظ مشتری ایفا می کنند. مزیت اصلی ایمیل های Onboarding این است که مشتریان جدید را درگیر خود می کند و باعث می شود تا شما ارتباط بهتری با آن ها ایجاد کنید. در نهایت شانس بیشتری برای حفظ تجارت خود دارید. بعلاوه، ایمیل های Onboarding می توانند کسب و کار جدیدی را برای شما به ارمغان بیاورند. سبب می شود تا مشتریان بیشتر به خرید محصولات شما بپردازند و تعامل خود را با برند شما افزایش دهند. آن ها همچنین از برند تان حمایت می کنند و شما را به دوستان و همکاران خود معرفی می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *